Clinical Business Administration

Zorgprofessionals met kennis van doelmatige zorg, kosteneffectiviteit en patiëntparticipatie. Dat is waar het veranderende zorglandschap om vraagt. Met de leergang Clinical Business Administration helpen we jonge zorgprofessionals bij het oppakken van deze nieuwe rol. In zeven modules bieden we je de meest up-to-date wetenschappelijke kennis en inzichten over clinical leadership, de financiering van de gezondheidszorg, governance, kwaliteit, veiligheid en innovatie in de gezondheidszorg. Bovendien werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en ambitie op het managementvlak.

18 mei 2017
Clinical Business Administration

TIAS School for Business and Society organiseert deze leergang in samenwerking met De Jonge Specialist en Stichting Medical Business.

Het inspirerende en intensieve programma kent 7 modules, is gebaseerd op de klassieke MBA en is volledig afgestemd op de gezondheidssector en de rol van zorgprofessionals. Hiermee biedt het CBA programma de ideale mogelijkheid om een compacte en intensieve versie van een MBA te volgen!

Wat mag je van het programma verwachten?

  • compact en intensief programma
  • de meest recente wetenschappelijke kennis van de medische/klinische wereld
  • recente kennis uit de niet-medische wereld toegepast op het medische domein
  • direct toepasbare kennis van hoogleraren werkzaam in de praktijk als specialist/bestuurder
  • optimaal leerrendement van programma op maat gemaakt voor de klinische doelgroep
  • certificaat van TIAS, één van de top business schools in Europa
  • 40 ABAN punten

Kosten:

Deelname bedraagt € 4.850,-  inclusief maaltijden, overnachtingen, opleidingsmateriaal (incl. boeken, cases, artikelen etc.) en een certificaat van TIAS School for Business and Society, één van de top business scholen in Europa.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze leergang op de website van Tias.