Federatiecongres: Medisch Specialist 2025

Voor medisch specialisten, aios en andere professionals in de zorg organiseert de Federatie Medisch Specialisten op dinsdag 14 maart 2017 in Den Bosch het eerste grote Federatiecongres: ‘Medisch Specialist 2025’. Dit congres staat in het teken van de toekomstvisie ‘Medisch Specialist 2025’ die we de afgelopen periode samen met een brede groep medisch specialisten ontwikkeld hebben. In dit visiedocument beschrijven we onze ambitie voor de medisch-specialistische zorg: in 2025 bieden we aantoonbaar de beste zorg ter wereld. Wat betekent dit voor uw dagelijkse werk?

14 mar 2017
Federatiecongres: Medisch Specialist 2025 1931 BRABANTHALLEN, DEN BOSCH

Met u in gesprek

Vier thema’s staan in deze visie centraal:

  • De unieke patiënt en de moderne medisch specialist
  • Betrokken bij gezondheid en gedrag
  • Richting netwerkgeneeskunde
  • Voorop in vernieuwing

Tijdens dit congres willen we met u in gesprek gaan over deze visie. Met welke ontwikkelingen krijgt u de komende tijd te maken? Hoe kunt u als medisch specialist invulling geven aan deze visie? Wat heeft u daarbij nodig? En hoe we elkaar daarbij ondersteunen?

Bekijk de persoonlijke uitnodiging van vicevoorzitter Huib Cense.

Programma

Het congres vindt plaats in 1931 in Den Bosch en duurt van 15.00 uur tot en met 21.00 uur, inclusief uitgebreid diner en netwerkmogelijkheid.
Bekijk het programma. 

Deelnemers vragen wij een bijdrage van € 95,- excl. btw en aios vragen we om een bijdrage van €50,- excl. btw. Accreditatie is aangevraagd bij ABAN, NVKF en NVZA. Diverse sprekers zullen een bijdrage leveren aan het congres, zoals Machteld Huber, Kiki Lombarts, Jan Kimpen, Jaap Hamming, Frank de Grave, Harma Stenveld en Richard van Hooijdonk. Ook bieden we diverse activiteiten om ’s ochtends te ondernemen. Voor deelname krijgt u uiteraard accreditatiepunten, accreditatie is aangevraagd bij ABAN, NVKF en NVZA.