Masterclass bedrijfsvoering

MINDER AIOS, KORTER OPLEIDEN: HOE VANGT U DAT OP IN DE FORMATIE?

21 mar 2017
Masterclass bedrijfsvoering Ijsseldelta Center Zwolle

Meld je hier aan!

Het project individualisering opleidingsduur (RIO) van de Federatie Medisch Specialisten ondersteunt het veld bij de individualisering van de duur van de medische vervolgopleidingen. Daarbij kijken we ook naar de gevolgen van de individualisering op de bedrijfsvoering van opleidingsinstellingen. Het deelproject ‘Bedrijfsvoering en incentives’ heeft een aantal resultaten opgeleverd die we graag met u willen delen. We organiseren daarom twee soorten masterclasses: een uitgebreide versie en een verkorte versie. In beide masterclasses komen dezelfde onderwerpen naar voren, maar de uitgebreide versie is bedoeld voor mensen met een bedrijfskundige affiniteit die vervolgens ook daadwerkelijk de herinrichting van de organisatie aan de slag zullen gaan (gericht op toepassing). De korte versie is meer informerend van aard.

De volgende aspecten komen aan de orde tijdens deze masterclasses: het Opleidingsakkoord, individualisering versus verkorting en de effecten hiervan op de bedrijfsvoering. Daarnaast presenteren we een aantal concrete producten die we vanuit het project RIO ontwikkeld hebben. Deze hebben betrekking op de kostprijs van opleiden, taakherschikking en de herinrichting van de organisatie (eventueel integraal). De kennis die deelnemers opdoen tijdens de masterclass helpt hen om de samenstelling en taakverdeling binnen hun afdeling te analyseren en optimaliseren. Zo kunnen mogelijke negatieve gevolgen van de individualisering op de bedrijfsvoering van uw ziekenhuis geminimaliseerd worden.

Kosten

Kosten voor deze masterclass zijn 60 euro per persoon.

Aanmelden

Indien u interesse heeft, kunt u zich aanmelden voor deze masterclass via deze link.

Meerdere data

We organiseren twee soorten masterclasses: een uitgebreide versie en een verkorte versie. Zie hieronder de data voor beide masterclasses:

Uitgebreide masterclass
Donderdag 16 februari van 09.30 – 17.30 uur (inloop 9.00 uur). Locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven
Dinsdag 21 maart van 09.30 -17.30 uur (inloop 9.00 uur). Locatie: Ijsseldelta Zwolle

Verkorte masterclass
Dinsdag 7 maart 2017 van 18.00-21.00 uur (inloop 17.30 uur). Locatie: Domus Medica Utrecht
Dinsdag 4 april 2017 van 18.00-21.00 uur (inloop 17.30 uur). Locatie: Nijmegen (Radboudumc)

 

Meer weten over dit onderwerp

  1. Lotte Rijksen

    Deelprojectleider RIO Bedrijfsvoering & Incentives

    CR Consult

    Stuur een e-mail