Ontbijtsessies

13 dec 2017
MMV-congres 2017: Inspireren, profileren, excelleren! CONGRESCENTRUM NBC, NIEUWEGEIN

Ontbijtsessies:

Een inspirerende start van de dag. Onder het genot van een ontbijt doe je mee aan een interactieve sessie over een specifiek onderwerp. Op deze manier kunnen files worden vermeden en kan nog meer uit het congres worden gehaald.

1

DE WEG VAN AIOS NAAR HET BESTUUR

Relevant voor:

AIOS

Tijdens deze ontbijtsessie vertelt Wouter Bos, voorzitter Raad van Bestuur van het VUmc, over zijn weg naar de top. Wat maakt iemand een goede bestuurder? En hoe weet je of jij dat in je hebt? Wouter Bos gaat in gesprek met aios over hoe zij zich nu al kunnen voorbereiden op een carrière in bestuur of management. Je krijgt hierbij praktische tips waar je morgen meteen mee aan de slag kan.

Deze sessie is gericht op aios. Aios met een bestuursfunctie zijn in het bijzonder uitgenodigd.

2

HAAL MEER UIT HET OCHTENDRAPPORT!

Relevant voor:

AIOS, OPG, OPL, OWK

Iedere dag zitten aios en medisch specialisten bij de (ochtend) overdracht. Een belangrijk moment voor de patiëntenzorg. Maar benutten we het ochtendrapport eigenlijk ook optimaal als onderwijsmoment? Of laten we hier kansen liggen? Tijdens deze interactieve ontbijtsessie presenteren collega’s uit het land hun goede voorbeelden en gaan de deelnemers in gesprek over de mogelijkheden binnen de eigen werksituatie.