NVMO congres

Op 16 en 17 november 2017 vindt het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) weer plaats in Egmond aan Zee. Dit jaar is het hoofdorganisatorschap in handen van Lisette van Bruggen van het UMC Utrecht.

16 nov 2017
NVMO congres Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Het NVMO-congres biedt een platform voor het bespreken van ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en opleidingen in de gezondheidszorg in Nederland en Vlaanderen. De titel van het congres is Inspireren tot leren; docenten maken het verschil!

Programma:

Tijdens het congres zal er in de plenaire en parallelle sessies veel aandacht worden besteed aan de ontwikkelingen op het gebied van de professionalisering van docenten, carrièreperspectief in medisch onderwijs en het creëren van een onderwijs- cultuur. Het congres biedt naast deze rode draad een platform voor het presenteren en bediscussiëren van alle ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en opleidingen binnen de gezondheidszorg in Nederland en Vlaanderen.

Een gedeelte van het congresprogramma wordt ingevuld door de werkgroepen van de NVMO. Zoveel mogelijk werkgroepen zullen zich presenteren via de (pre-conference) workshops en rondetafelsessies.

Op initiatief van het bestuur van de NVMO zijn twee prijzen ingesteld, één voor de beste onderwijsinnovatie en één voor het beste proefschrift. Deze prijzen worden om het jaar uitgereikt. Dit jaar wordt de prijs voor de beste onderwijsinnovatie uitgereikt. Uiteraard worden ook de prijzen voor de beste onderzoekspaper, de beste praktijkpaper en de beste poster weer uitgereikt.

Informatie en aanmelden:

Meer informatie over het congres en een inschrijfformulier zijn te vinden op de NVMO-website.